20'
προετοιμασία
Σύνολο: 20'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Για να ετοιμάσουμε την πλούσια σαλάτα με σύκα και σταφύλι σε ένα βαθύ μπολ ή σε μια πιατέλα ανακατεύουμε τη σαλάτα με το σταφύλι και τα σύκα.
- Σκορπίζουμε το κατίκι και το απάκι και πασπαλίζουμε με το σουσάμι.
- Περιχύνουμε με το μέλι και το ελαιόλαδο και σερβίρουμε.
- Συνοδεύουμε με παξιμάδια χαρουπιού.
Δροσερά ροζέ ή αρωματικά λευκά θα ταιριάξουν πολύ.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 223.