30' προετοιμασία
Σύνολο: 30'

Υλικά

Μερίδες: 6

 Για το ντρέσινγκ

Διαδικασία

  1. Για τις πρασινάδες με πορτοκάλι, φυστίκι Αιγίνης και σάλτσα εσπεριδοειδών, σε ένα σέικερ ή στον πολυκόφτη που διαθέτουμε, χτυπάμε το ελαιόλαδο με το μέλι, το μηλόξιδο και αλατοπίπερο.
  2. Σε μια σαλατιέρα ανακατεύουμε τις πρασινάδες και σκορπίζουμε ομοιόμορφα το πορτοκάλι, το φυστίκι και το ρόδι (αν βάλουμε).
  3. Περιχύνουμε με το ντρέσινγκ, αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε.

Άρθρα και Συνταγές με Λαχανικά

Άρθρα και Συνταγές με Μαρούλι

Άρθρα και Συνταγές με Πορτοκάλι

Άρθρα και Συνταγές με Φυστίκια

Άρθρα και Συνταγές με Χόρτα / Μυρωδικά

Άρθρα και Συνταγές για Σαλάτα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών