10' προετοιμασία
Σύνολο: 10 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 8

Διαδικασία

  1. Σε ένα μπρίκι βάζουμε το νερό με το βαλσάμικο.
  2. Μόλις αρχίσει να βράζει, αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε τη μαρμελάδα.
  3. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να κρυώσει.
  4. Ανακατεύουμε τις πρασινάδες με το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
  5. Σερβίρουμε και ρίχνουμε από πάνω σε κουταλιές το τσάτνεϊ μαρμελάδας.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών