10' προετοιμασία
5' βράσιμο
15' αναμονή
Σύνολο: 30 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 8

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε τις πρασινάδες με chutney, βάζουμε, σε ένα μπρίκι, το νερό με το βαλσάμικο.
  2. Μόλις αρχίσει να βράζει, αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε τη μαρμελάδα. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να κρυώσει.
  3. Ανακατεύουμε τις πρασινάδες με το ελαιόλαδο, πρσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
  4. Σερβίρουμε τις πρασινάδες και ρίχνουμε από πάνω σε κουταλιές το τσάτνεϊ μαρμελάδας.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών