10' προετοιμασία
Σύνολο: 10 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε το νερό με το καρδάμωμο, τις φλούδες λεμονιού και το τσάι για περίπου 10 λεπτά.
  2. Σουρώνουμε το πράσινο τσάι με κάρδαμο και φλούδες λεμονιού κατευθείαν σε φλιτζάνια τσαγιού και το απολαμβάνουμε σκέτο ή με ζάχαρη ή μέλι.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 137.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών