Η βαρελίσια «φέτα» του νησιού μπορεί να μην είναι ΠΟΠ και να μην μπορεί βάσει νόμου να ονομάζεται φέτα, αξίζει όμως δοκιμής, καθότι πλούσια, με έντονα πικάντικη «βαρελίσια» γεύση, θαυμάσιο άρωμα και μακρά επίγευση.
Η βαρελίσια «φέτα» του νησιού μπορεί να μην είναι ΠΟΠ και να μην μπορεί βάσει νόμου να ονομάζεται φέτα, αξίζει όμως δοκιμής, καθότι πλούσια, με έντονα πικάντικη «βαρελίσια» γεύση, θαυμάσιο άρωμα και μακρά επίγευση.
Μια ρετσίνα, παρακαλώ!
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 144.