2' προετοιμασία
Σύνολο: 2 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: για 60 γρ.

Διαδικασία

  1. Προσπαθούµε να βρούµε όσο το δυνατόν πιο φρέσκα µπαχαρικά µιας αξιόπιστης µάρκας ή τα αγοράζουµε από κατάστηµα µπαχαρικών.
  2. Αναµειγνύουµε όλα τα τριµµένα µπαχαρικά σε ένα καθαρό βάζο, το σφραγίζουµε και το αποθηκεύουµε σε ένα δροσερό, σκοτεινό µέρος.
  3. Εναλλακτικά χρησιµοποιούµε ολόκληρα τα µπαχαρικά στις ίδιες ποσότητες και τα αλέθουµε σε έναν µύλο µπαχαρικών.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών