ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣHarissa: Καυτερή πάστα τσίλιHarissa: Καυτερή πάστα τσίλι
2' προετοιμασία
Σύνολο: 2'

Υλικά

Μερίδες: για 60 γρ.

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε το μείγμα μπαχαρικών ras el hanout, προσπαθούµε να βρούµε όσο το δυνατόν πιο φρέσκα µπαχαρικά µιας αξιόπιστης µάρκας ή τα αγοράζουµε από κατάστηµα µπαχαρικών.
  2. Αναµειγνύουµε όλα τα τριµµένα µπαχαρικά σε ένα καθαρό βάζο, το σφραγίζουµε και το αποθηκεύουµε σε ένα δροσερό, σκοτεινό µέρος.
  3. Εναλλακτικά χρησιµοποιούµε ολόκληρα τα µπαχαρικά στις ίδιες ποσότητες και τα αλέθουµε σε έναν µύλο µπαχαρικών.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών