10'
προετοιμασία
Σύνολο: 10'
Υλικά
Μερίδες: 4-5 ποτήριαΔιαδικασία
- Για να ετοιμάσουμε το κοκτέιλ Rastoni σε μια κανάτα ανακατεύουμε καλά το μέλι, το νερό και τον χυμό λεμονιού μέχρι να διαλυθεί το μέλι.
- Προσθέτουμε σταδιακά τα δύο λικέρ, ρίχνοντας παράλληλα και παγάκια, μέχρι να απογεμίσουμε την κανάτα.
- Προσθέτουμε φέτες εσπεριδοειδών, την αρμπαρόριζα και σερβίρουμε σε ποτήρια κρασιού.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 220.