20' προετοιμασία
Σύνολο: 20 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4 τορτίγιες

Διαδικασία

  1. Ζεσταίνουμε ελαφρά τις τορτίγιες (ίσα να μαλακώσουν, για να τις τυλίξουμε ευκολότερα).
  2. Ανακατεύουμε το λάχανο, το καρότο, την πιπεριά Φλωρίνης, την κονσέρβα καλαμπόκι, το κατίκι και απλώνουμε στις τορτίγιες.
  3. Τις τυλίγουμε σε ρολάκια και τις κόβουμε στη μέση.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών