15'
προετοιμασία
5' μαγείρεμα
Σύνολο: 20'
Υλικά
Κομμάτια: 25-30Διαδικασία
- Βάζουμε τα μπλινίς σε ένα ταψί και τα ζεσταίνουμε για 5 λεπτά στον φούρνο στους 180° C.
- Τα αφήνουμε να κρυώσουν.
- Σ’ ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με τον άνηθο και φρεσκοτριμμένα πιπέρια.
- Αλείφουμε τα μπλινίς με το μείγμα γιαουρτιού - άνηθου και πάνω στο καθένα βάζουμε μια λεπτή φετούλα αυγοτάραχο.
- Πασπαλίζουμε, τις ρώσικες τηγανίτες, με το ξύσμα των λεμονιών, σκορπίζουμε τους σπόρους ροδιού, ραντίζουμε με το χυμό λεμονιού και σερβίρουμε.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 32.