15' προετοιμασία
5' μαγείρεμα
Σύνολο: 20 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

  1. Βάζουμε τα μπλινίς σε ένα ταψί και τα ζεσταίνουμε για 5 λεπτά στον φούρνο στους 180° C. Τα αφήνουμε να κρυώσουν.
  2. Σ’ ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με τον άνηθο και φρεσκοτριμμένα πιπέρια. Αλείφουμε τα μπλινίς με το μείγμα γιαουρτιού - άνηθου και πάνω στο καθένα βάζουμε μια λεπτή φετούλα αυγοτάραχο. Πασπαλίζουμε με το ξύσμα των λεμονιών, περιχύνουμε με το χυμό λεμονιού και σερβίρουμε.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών