15'
προετοιμασία
Σύνολο: 15'
Υλικά
Μερίδες: 6Διαδικασία
- Για να ετοιμάσουμε την σαλάτα-μεζέ, με άγρια αγκιναράκια, τριών λογιών ελιές, κάππαρη και παξιμάδια σε μια πιατέλα βάζουμε σε στρώσεις όλα τα υλικά, απλώνοντας στη βάση τα παξιμαδάκια, ή τα παρατάσσουμε όμορφα δίπλα δίπλα.
- Ραντίζουμε με λίγες σταγόνες ελαιόλαδο, πασπαλίζουμε με λίγο ανθό αλατιού και σερβίρουμε.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 211.