ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣSalsa macha: μεξικάνικη σάλτσα με τσίλι και ξηρούς καρπούςSalsa macha: μεξικάνικη σάλτσα με τσίλι και ξηρούς καρπούς
20' προετοιμασία
Σύνολο: 20'

Υλικά

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε salsa criolla, αρχικά ψιλοκόβουμε τα λαχανικά (κρεμμύδι, πιπεριές, ντομάτα).
  2. Στη συνέχεια, λιώνουμε το σκόρδο.
  3. Βάζουμε τα λαχανικά, τον μαϊντανό και το σκόρδο σε ένα μπολ.
  4. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το ξίδι, αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε καλά και η σάλτσα είναι… έτοιμη!
  5. Σερβίρουμε, τη salsa criolla, με ψάρι, κρέας ή πουλερικά, ενώ είναι εξαιρετική μέσα σε πίτα για σουβλάκι (αντί για τζατζίκι).

Άρθρα και Συνταγές με Ντομάτα

Άρθρα και Συνταγές με Πιπεριές

Άρθρα και Συνταγές με Σκόρδο

Άρθρα και Συνταγές για Συνοδευτικά

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών