Η περουβιανή σάλτσα ταιριάζει με ψάρι, κρέας ή πουλερικά ή μέσα σε πίτα για σουβλάκι (αντί για τζατζίκι).

20' προετοιμασία
Σύνολο: 20 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

  1. Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά (κρεμμύδι, πιπεριές, ντομάτα).
  2. Λιώνουμε το σκόρδο.
  3. Βάζουμε τα λαχανικά, το μαϊντανό και το σκόρδο σε ένα μπολ.
  4. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το ξίδι, αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε καλά και η σάλτσα είναι… έτοιμη!
  5. Τη σερβίρουμε με ψάρι, κρέας ή πουλερικά, ενώ είναι εξαιρετική μέσα σε πίτα για σουβλάκι (αντί για τζατζίκι).

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών