Απλό, όμως πεντανόστιμο και για όλες τις ώρες…

8' μαγείρεμα
Σύνολο: 8 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 2

Διαδικασία

  1. Κόβουμε το φιλέτο του κοτόπουλου σε λεπτές φέτες. Τις λαδώνουμε με 1-2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο και τις αλατοπιπερώνουμε. Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά. Μόλις κάψει πολύ καλά, βάζουμε τις φέτες του κοτόπουλου και τις ροδίζουμε καλά και από τις δύο πλευρές. Μέχρι να ροδίσουν, θα έχουν μαγειρευτεί και στο εσωτερικό τους, έτσι λεπτές που είναι. Αν δεν έχουν γίνει, προσθέτουμε ελάχιστο νερό και μαγειρεύουμε μέχρι να γίνουν. Μοιράζουμε σε δύο από τις φέτες του ψωμιού τα υλικά (ρόκα, κοτόπουλο, μοτσαρέλα) και κλείνουμε με τις άλλες δύο φέτες. Κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση και τα ανακατεύουμε σε ένα μπολ με λίγο λάδι (1-2 κουτ. σούπας), λίγο μπαλσάμικο (1 κουτ. γλυκού) και αλατοπίπερο. Σερβίρουμε τα σάντουιτς με τη σαλατούλα από ντοματίνια. Συμβουλές
  2. Αν θέλουμε, μπορούμε να προσθέσουμε μερικές κρεμμυδοροδέλες στο σάντουιτς.
  3. Για πιο χορταστικό αποτέλεσμα, μπορούμε να φτιάξουμε «πυργοσάντουιτς» προσθέτοντας μία φέτα ψωμί σε κάθε σάντουιτς και μοιράζοντας αναλόγως τα υλικά.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών