30'
προετοιμασία
Σύνολο: 30'
Υλικά
Μερίδες: για 2-3 σάντουιτςΓια τα καραμελωμένα κρεμμύδια
Για το σάντουϊτς
Διαδικασία
Για τα καραμελωμένα κρεμμύδια
- Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε τα κρεμμύδια για περίπου 3 λεπτά, μέχρι να γυαλίσουν και να ξανθύνουν.
- Σβήνουμε με το ξίδι και σοτάρουμε για άλλα 1-2 λεπτά περίπου, μέχρι να εξατμιστεί.
- Ρίχνουμε την καστανή ζάχαρη και ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά για περίπου 15 λεπτά, ανακατεύοντας, μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και το μείγμα να αρχίσει να μελώνει.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε να κρυώσει.
Για το σάντουϊτς
- Καθαρίζουμε καλά το τηγάνι και το ζεσταίνουμε σκέτο, σε πολύ δυνατή φωτιά, μέχρι να κάψει και να αχνίσει.
- Βάζουμε στο τηγάνι το ψαρονέφρι και ψήνουμε για περίπου 2 λεπτά από κάθε πλευρά (ελέγχουμε να έχει ψηθεί και στο κέντρο του).
- Αποσύρουμε από τη φωτιά. Αλείφουμε τις φέτες ψωμιού με τη μουστάρδα. Βάζουμε στη μία φέτα το τυρί, τις φέτες ντομάτας, τη λόλα και αλατοπίπερο. Πάνω στη λόλα βάζουμε 2 κ.σ. κρεμμύδια και τις φέτες από ψαρονέφρι.
- Βάζουμε άλλες 2 κ.σ. κρεμμύδια, σκεπάζουμε με τη δεύτερη φέτα ψωμιού και σερβίρουμε αμέσως.