30'
προετοιμασία
Σύνολο: 30'
Υλικά
Μερίδες: τσέρκι διαμέτρου 26 εκ.Διαδικασία
- Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου και προσθέτετε το κονιάκ.
- Λιώνετε το βούτυρο με την Κουβερτούρα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ και τα προσθέτετε στην κρέμα.
- Κόβετε τα σαβαγιάρ στη μέση και τα μουλιάζετε μέσα στο υπόλοιπο γάλα με το κονιάκ.
- Τα στρώνετε γύρω-γύρω σε ένα τσέρκι διαμέτρου 26 εκατοστών.
- Στρώνετε τα υπόλοιπα σαβαγιάρ ως βάση.
- Προσθέτετε τα μπισκότα και όσα σαβαγιάρ σας περίσσεψαν και απλώνετε την κρέμα πάνω από τη βάση.
- Γαρνίρετε με τις Νιφάδες Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ.