30' προετοιμασία
Σύνολο: 30 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: τσέρκι διαμέτρου 26 εκ.

Διαδικασία

  1. Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου και προσθέτετε το κονιάκ.
  2. Λιώνετε το βούτυρο με την Κουβερτούρα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ και τα προσθέτετε στην κρέμα.
  3. Κόβετε τα σαβαγιάρ στη μέση και τα μουλιάζετε μέσα στο υπόλοιπο γάλα με το κονιάκ.
  4. Τα στρώνετε γύρω-γύρω σε ένα τσέρκι διαμέτρου 26 εκατοστών.
  5. Στρώνετε τα υπόλοιπα σαβαγιάρ ως βάση.
  6. Προσθέτετε τα μπισκότα και όσα σαβαγιάρ σας περίσσεψαν και απλώνετε την κρέμα πάνω από τη βάση.
  7. Γαρνίρετε με τις Νιφάδες Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών