40' μαγείρεμα
Σύνολο: 40 λεπτά

Υλικά

Διαδικασία

  1. Λιώνουμε το σιμιγδάλι με τη σόδα και ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
  2. Έπειτα βουτυρώνουμε το ταψί μας, στρώνουμε το ένα φύλλο, ρίχνουμε το μίγμα, σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο σφολιάτας και ψήνουμε στους 180° C για 40-45 λεπτά.
  3. Τρυπάμε την πίτα σε διάφορα σημεία για να ψηθεί ομοιόμορφα.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών