40' μαγείρεμα
Σύνολο: 40'

Υλικά

Διαδικασία

  1. Λιώνουμε το σιμιγδάλι με τη σόδα και ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
  2. Έπειτα βουτυρώνουμε το ταψί μας, στρώνουμε το ένα φύλλο, ρίχνουμε το μίγμα, σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο σφολιάτας και ψήνουμε στους 180° C για 40-45 λεπτά.
  3. Τρυπάμε την πίτα σε διάφορα σημεία για να ψηθεί ομοιόμορφα.

Άρθρα και Συνταγές με Αλεύρι (ζύμες)

Άρθρα και Συνταγές με Τυρί

Άρθρα και Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Άρθρα και Συνταγές για Πρωινό

Άρθρα και Συνταγές για Σνακ

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών