20' προετοιμασία
55' μαγείρεμα
Σύνολο: 1 ώρα και 15'

Υλικά

Διαδικασία

  1. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε τα πράσα με ένα φλιτζανάκι του καφέ νερό για 5 λεπτά να βράσουν.
  2. Προσθέτουμε το μισό λάδι και τα υπόλοιπα λαχανικά και τα σοτάρουμε για 5 λεπτά, τα σβήνουμε με το κρασί και όταν εξατμιστεί το αλκοόλ ρίχνουμε 1 φλιτζάνι νερό και τα αφήνουμε να βράσουν σε χαμηλή φωτιά για περίπου 10 λεπτά.
  3. Έπειτα ρίχνουμε τα μυρωδικά, τη φέτα την οποία έχουμε θρυμματίσει και στο τέλος το σιμιγδάλι.
  4. Λαδώνουμε ελαφρώς ένα ταψί, στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας ρίχνουμε τη γέμιση και από πάνω κλείνουμε με το υπόλοιπο φύλλο σφολιάτας.
  5. Τέλος χαράζουμε σε μικρά τετράγωνα και ψήνουμε στους 180° C για 35-40 λεπτά.

Άρθρα και Συνταγές με Αλεύρι (ζύμες)

Άρθρα και Συνταγές με Λαχανικά

Άρθρα και Συνταγές με Σιμιγδάλι

Άρθρα και Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Άρθρα και Συνταγές για Σνακ

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών