25' προετοιμασία
35' μαγείρεμα
Σύνολο: 1 ώρα

Υλικά

Διαδικασία

  1. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε τα πράσα με ένα φλιτζανάκι του καφέ νερό για 5 λεπτά να βράσουν.
  2. Προσθέτουμε το μισό λάδι και τα υπόλοιπα λαχανικά και τα σοτάρουμε για 5 λεπτά, τα σβήνουμε με το κρασί και όταν εξατμιστεί το αλκοόλ ρίχνουμε 1 φλιτζάνι νερό και τα αφήνουμε να βράσουν σε χαμηλή φωτιά για περίπου 10 λεπτά.
  3. Έπειτα ρίχνουμε τα μυρωδικά, τη φέτα την οποία έχουμε θρυμματίσει και στο τέλος το σιμιγδάλι.
  4. Λαδώνουμε ελαφρώς ένα ταψί, στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας ρίχνουμε τη γέμιση και από πάνω κλείνουμε με το υπόλοιπο φύλλο σφολιάτας.
  5. Τέλος χαράζουμε σε μικρά τετράγωνα και ψήνουμε στους 180° C για 35-40 λεπτά.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών