20' προετοιμασία
2 ώρες αναμονή
Σύνολο: 2 ώρες και 20 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 30 - 35 τμχ.

Διαδικασία

  1. Επιλέγουμε ένα μικρό ταψί ή πυρέξ και το στρώνουμε με λαδόκολλα έτσι ώστε να μπορέσουμε μετά να βγάλουμε εύκολα το γλυκό.
  2. Λιώνουμε σε χαμηλή φωτιά την κουβερτούρα με το βούτυρο, ανακατεύοντας συνεχώς.
  3. Αποσύρουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το κακάο συνεχίζοντας το ανακάτεμα.
  4. Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει για τουλάχιστον 10 λεπτά. Σπάμε τα μπισκότα σε ακανόνιστα κομμάτια και τα ενσωματώνουμε στο μείγμα, ανακατεύοντας απαλά.
  5. Απλώνουμε το fudge στο ταψάκι και βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
  6. Το βγάζουμε και το κόβουμε σε μικρά τετράγωνα κομμάτια, γιατί μετά θα είναι πιο δύσκολο. Τα βάζουμε ξανά στο ψυγείο για άλλη 1 ώρα, προτού σερβίρουμε.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών