20' προετοιμασία
Σύνολο: 20 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 30 - 35 τμχ.

Διαδικασία

  1. Επιλέγουμε ένα μικρό ταψί ή πυρέξ και το στρώνουμε με λαδόκολλα έτσι ώστε να μπορέσουμε μετά να βγάλουμε εύκολα το γλυκό. Λιώνουμε σε χαμηλή φωτιά την κουβερτούρα με το βούτυρο, ανακατεύοντας συνεχώς. Αποσύρουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε το ζαχαρούχο και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το κακάο συνεχίζοντας το ανακάτεμα. Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει για τουλάχιστον 10 λεπτά.
  2. Σπάμε τα μπισκότα σε ακανόνιστα κομμάτια. Τα ενσωματώνουμε στο μείγμα ανακατεύοντας απαλά. Απλώνουμε το fudge στο ταψάκι ή στο πυρεξάκι. Το βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα να πήξει. Τότε το βγάζουμε και το κόβουμε σε μικρά τετράγωνα κομμάτια, γιατί μετά θα είναι πιο δύσκολο. Το παγώνουμε για άλλη 1 ώρα πριν το φάμε.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών