ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΚέικ με ταχίνι και κομμάτια σοκολάταςΚέικ με ταχίνι και κομμάτια σοκολάτας

Υλικά

Διαδικασία

  1. Για την συνταγή σοκολάτες με δημητριακά λιώνουμε τις κουβερτούρες σε μπεν μαρί ή στα μικροκύματα.
  2. Αδειάζουμε τη λιωμένη σοκολάτα σε ένα σκεύος (ταψί, φόρμα, τάπερ) που έχουμε ντύσει με λαδόκολλα.
  3. Την απλώνουμε με μια σπάτουλα και την αφήνουμε για λίγο να κρυώσει (10 λεπτά).
  4. Θρυμματίζουμεόσογίνεται τα δημητριακά και ρίχνουμε τα μισά στην επιφάνεια της μισής σοκολάτας και τα άλλα μισά στην υπόλοιπη σοκολάτα.
  5. Αφήνουμε τις σοκολάτες με δημητριακά να κρυώσουν και να σταθεροποιηθούν (τουλάχιστον 1 ώρα) προτού τις σπάσουμε σε μεγάλα κομμάτια.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 18.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών