8'
προετοιμασία
1 ώρα παρασκευή
Σύνολο: 1 ώρα και 8'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Πλένουμε το σιτάρι και το βράζουμε σε μια κατσαρόλα με μπόλικο νερό και 1 κουτ. γλυκού αλάτι μέχρι να μαλακώσει.
- Μόλις απορροφηθεί το νερό, προσθέτουμε το γάλα και το αφήνουμε να βράσει για περίπου 20 λεπτά.
- Προσθέτουμε το βούτυρο, τη ζάχαρη και τη σκόνη custard μάνγκο (ή το κορν φλάουρ) αφού τη διαλύσουμε πρώτα σε λίγο νερό.
- Συνεχίζουμε να σιγοβράζουμε μέχρι να πήξει το μείγμα.
- Παράλληλα καβουρδίζουμε τους ξηρούς καρπούς σε ένα τηγάνι με λίγο βούτυρο, σε μέτρια φωτιά.
- Γεμίζουμε τέσσερα ποτήρια με την κρέμα και πασπαλίζουμε στην επιφάνεια τους καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς.