8' προετοιμασία
1 ώρα παρασκευή
Σύνολο: 1 ώρα και 8'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Πλένουμε το σιτάρι και το βράζουμε σε μια κατσαρόλα με μπόλικο νερό και 1 κουτ. γλυκού αλάτι μέχρι να μαλακώσει.
  2. Μόλις απορροφηθεί το νερό, προσθέτουμε το γάλα και το αφήνουμε να βράσει για περίπου 20 λεπτά.
  3. Προσθέτουμε το βούτυρο, τη ζάχαρη και τη σκόνη custard μάνγκο (ή το κορν φλάουρ) αφού τη διαλύσουμε πρώτα σε λίγο νερό.
  4. Συνεχίζουμε να σιγοβράζουμε μέχρι να πήξει το μείγμα.
  5. Παράλληλα καβουρδίζουμε τους ξηρούς καρπούς σε ένα τηγάνι με λίγο βούτυρο, σε μέτρια φωτιά.
  6. Γεμίζουμε τέσσερα ποτήρια με την κρέμα και πασπαλίζουμε στην επιφάνεια τους καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς.

Άρθρα και Συνταγές με Γάλα

Άρθρα και Συνταγές με Δημητριακά

Άρθρα και Συνταγές με Ξηροί καρποί

Άρθρα και Συνταγές για Γλυκό

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών