10' προετοιμασία
5' μαγείρεμα
Σύνολο: 15 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 2

Διαδικασία

  1. Ζεσταίνουμε ένα γουόκ ή ένα βαθύ τηγάνι σε δυνατή φωτιά μέχρι να κάψει πάρα πολύ καλά, σχεδόν να καπνίζει.
  2. Ρίχνουμε πρώτα το ελαιόλαδο και αμέσως το χοιρινό και ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά.
  3. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το καρότο, το τζίντζερ και το σκόρδο και σοτάρουμε για 30 δευτερόλεπτα. Ρίχνουμε την πιπεριά και ανακατεύουμε για άλλο μισό λεπτό.
  4. Προσθέτουμε το ξίδι με το μέλι, αποσύρουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε τη ρόκα και ανακατεύουμε (η ζέστη του τηγανιού θα τη μαλακώσει).
  5. Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε.

Στο ποτήρι μας ημίξηρο Gewurztraminer ή ημίξηρο ροζέ από Syrah.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών