ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣτραπατσάδα με σπανάκι, ανθότυρο και ντοματίνιαΣτραπατσάδα με σπανάκι, ανθότυρο και ντοματίνια
15' προετοιμασία
15' μαγείρεμα
Σύνολο: 30'

Υλικά

Μερίδες: 3-4

Για την στραπατσάδα

Διαδικασία

  1. Για την στραπατσάδα με πιπεριές ξεκινάμε και σ’ ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε σε λίγο λάδι το κρεμμύδι και τις πιπεριές για 2-3 λεπτά.
  2. Ρίχνουμε τις ντομάτες και αφήνουμε να δέσει για λίγο η σάλτσα.
  3. Χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε τη φέτα και τα ρίχνουμε στη σάλτσα.
  4. Ψήνουμε για λίγη ώρα, περίπου 5 λεπτά, ανακατεύοντας απαλά, μέχρι να γίνει η στραπατσάδα αλλά να μη στεγνώσουν τα αυγά.
  5. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη και σερβίρουμε με ψημένο ψωμί.

Άρθρα και Συνταγές με Αυγά

Άρθρα και Συνταγές με Ντομάτα

Άρθρα και Συνταγές με Πιπεριές

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Άρθρα και Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών