10' προετοιμασία
Σύνολο: 10 λεπτά

Υλικά

Τεμάχια: 1

Το κλασικό whisky sour

Το απρόσμενο Aberdeen Angus

Το γλυκόπιοτο Wild Cherry 

Διαδικασία

Το κλασικό whisky sour

  1. Στύβουμε το λεμόνι και μαζί με το ουίσκι και το σιρόπι χτυπάμε δυνατά στο σέικερ με παγάκια. Σε χαμηλό old fashioned ποτήρι βάζουμε φρέσκα παγάκια και σουρώνουμε το περιεχόμενο του σέικερ.

Το απρόσμενο Aberdeen Angus

  1. Σε ένα old fashioned ποτήρι βάζουμε όλα τα υλικά, εκτός από το Drambuie, και τα ανακατεύουμε καλά. Σε ένα σφηνάκι βάζουμε το Drambuie και το ανάβουμε για 10 δευτερόλεπτα. Το ρίχνουμε στο ποτήρι με το μείγμα του ουίσκι και το πίνουμε αμέσως.

Το γλυκόπιοτο Wild Cherry 

  1. Χτυπάμε όλα τα υλικά στο σέικερ με μεγάλα σκληρά παγάκια και σερβίρουμε σε παγωμένα ποτήρια του μαρτίνι.

Μυστικά

Διαβάστε περισσότερα στο www.oinoxoos.net

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών