10' προετοιμασία
15' μαγείρεμα
Σύνολο: 25 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Για το πέστο φέτας

Διαδικασία

  1. Πέστο: Χτυπάμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά του πέστο. Αν δεν έχουμε μπλέντερ, κάνουμε τη διαδικασία στο μούλτι, όμως ίσως χρειαστεί να προσθέσουμε λίγο ελαιόλαδο επιπλέον (για να γυρίζουν τα μαχαίρια).
  2. Βράζουμε τα ζυμαρικά, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία. Ανακατεύουμε το πέστο με τα ζυμαρικά και σερβίρουμε.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών