Με την καρυδάτη σκορδαλιά συνοδεύουµε ψητά ψάρια και θαλασσινά, τηγανητό µπακαλιάρο ή γαλέο, ψαροκροκέτες ή ψαροµπιφτέκια, αλλά και ψητά κρεατικά.

Υλικά

Διαδικασία

  1. Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί στο μπλέντερ.
  2. Τα δουλεύουμε για περίπου 3 λεπτά, στη δυνατή ταχύτητα, μέχρι να γίνουν μια λεία, σχεδόν βελούδινη κρέμα.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών