Υλικά

Διαδικασία

  1. Λιώνετε το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι.
  2. Αποσύρετε από τη φωτιά, προσθέτετε το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε.
  3. Αδειάζετε το μπισκότο σε μία φόρμα με σούστα (Νο 24-26) και το στρώνετε ομοιόμορφα, πιέζοντας ελαφρά με ένα κουτάλι.
  4. Φτιάχνετε το Μείγμα για Παγωτό με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες και το αδειάζετε στη φόρμα, σχηματίζοντας ενδιάμεσα στρώσεις με το σιρόπι φράουλας.
  5. Βάζετε την τούρτα στην κατάψυξη να παγώσει.
  6. Λίγο πριν σερβίρετε, λιώνετε την Κουβερτούρα Σοκολάτα Λευκή ΓΙΩΤΗΣ σε μπεν - μαρί μαζί με 80 ml γάλα και το αφήνετε λίγο να κρυώσει.
  7. Ξεφορμάρετε την τούρτα, χαράζοντας γύρω-γύρω με μαχαίρι και ανοίγετε τα πλαϊνά της φόρμας.
  8. Περιχύνετε την επιφάνεια με το γλάσο, γαρνίρετε με φρέσκες φράουλες ή άλλα φρούτα της αρεσκείας σας και βάζετε την τούρτα πάλι για λίγο στην κατάψυξη.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών