
Υλικά
Διαδικασία
- Λιώνετε το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι.
- Αποσύρετε από τη φωτιά, προσθέτετε το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε.
- Αδειάζετε το μπισκότο σε μία φόρμα με σούστα (Νο 24-26) και το στρώνετε ομοιόμορφα, πιέζοντας ελαφρά με ένα κουτάλι.
- Φτιάχνετε το Μείγμα για Παγωτό με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες και το αδειάζετε στη φόρμα, σχηματίζοντας ενδιάμεσα στρώσεις με το σιρόπι φράουλας.
- Βάζετε την τούρτα στην κατάψυξη να παγώσει.
- Λίγο πριν σερβίρετε, λιώνετε την Κουβερτούρα Σοκολάτα Λευκή ΓΙΩΤΗΣ σε μπεν - μαρί μαζί με 80 ml γάλα και το αφήνετε λίγο να κρυώσει.
- Ξεφορμάρετε την τούρτα, χαράζοντας γύρω-γύρω με μαχαίρι και ανοίγετε τα πλαϊνά της φόρμας.
- Περιχύνετε την επιφάνεια με το γλάσο, γαρνίρετε με φρέσκες φράουλες ή άλλα φρούτα της αρεσκείας σας και βάζετε την τούρτα πάλι για λίγο στην κατάψυξη.