30' προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 40'

Υλικά

Μερίδες: 4 - 6

Για το σερβίρισμα

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε τη ζεστή σαλάτα με φασολάκια, μουστάρδα, μανούρι και καβουρδισμένα αμύγδαλα, πρώτα καθαρίζουμε τα φασολάκια (θέλουμε να μείνουν καθαρό βάρος περίπου 650 γρ.) και τα πλένουμε.
  2. Σε μια κατσαρόλα με μπόλικο νερό που κοχλάζει, ρίχνουμε τα φασολάκια και τα βράζουμε για περίπου 8 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς.
  3. Τα στραγγίζουμε και τα αδειάζουμε σε μπολ σερβιρίσματος.
  4. Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε το ελαιόλαδο με τη μουστάρδα και περιχύνουμε τα φασολάκια.
  5. Προσθέτουμε το ξίδι, τα κρεμμυδάκια και τον δυόσμο. Αλατοπιπερώνουμε κατά βούληση και ανακατεύουμε απαλά.
  6. Σκορπίζουμε τα αμύγδαλα και το μανούρι και σερβίρουμε. Τρώγεται αμέσως, προτού κρυώσουν τα φοσολάκια.

Άρθρα και Συνταγές με Τυρί

Άρθρα και Συνταγές με Φασολάκια

Άρθρα και Συνταγές για Σαλάτα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών