10' προετοιμασία
25' μαγείρεμα
Σύνολο: 35'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε ζεστή σαλάτα με γλιστρίδα και ντομάτα, σε μια κατσαρόλα με βαρύ πάτο ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να γυαλίσει και να ροδίσει ελαφρά.
  2. Ρίχνουμε τη γλιστρίδα και σβήνουμε με το κρασί.
  3. Προσθέτουμε την ντομάτα και τις σκελίδες σκόρδου ολόκληρες.
  4. Αλατοπιπερώνουμε, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και σιγοβράζουμε για περίπου 20 λεπτά.
  5. Αν σωθούν τα υγρά προσθέτουμε λίγο νερό.
  6. Σερβίρουμε τη σαλάτα ζεστή ή χλιαρή με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
  7. Περιχύνουμε με λίγο ωμό ελαιόλαδο και συνοδεύουμε με σκληρή φέτα και χωριάτικο ψωμί.

Άρθρα και Συνταγές με Διάφορα χόρτα εποχής

Άρθρα και Συνταγές με Λαχανικά

Άρθρα και Συνταγές με Ντομάτα

Άρθρα και Συνταγές για Σαλάτα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών