ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο νικητής του Game of Chefs μας περιμένει να γιορτάσουμε παρέα

Ο σεφ Αλέξανδρος Καρακατσάνης γιορτάζει τη νίκη του στο Game of Chefs και μας περιμένει στις 17/12, στο Django Gelato του αδερφού του Κωνσταντίνου.

13.12.2021
Ο νικητής του Game of Chefs μας περιμένει να γιορτάσουμε παρέα

Μια ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά τον νικητή του Game of Chefs, Αλέξανδρο Καρακατσάνη, να τον συγχαρούμε, να γιορτάσουμε μαζί του τη νίκη του και να δοκιμάσουμε λιχουδιές από τα χεράκια του θα έχουμε την Παρασκευή 17/12, από τις 18:00 και μετά, σε μια όμορφη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Django Gelato, τη γνωστή τζελατερία του Κωνσταντίνου Καρακατσάνη, αδελφού του σεφ στο Κουκάκι. Εκεί θα μεταφερθεί για μία μόνο ημέρα το εστιατόριο του Αλέξανδρου Καρακατσάνη, το San Michali Food & Culture της Ερμούπολης, και εμείς είμαστε όλοι καλεσμένοι του.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΑλέξανδρος Καρακατσάνης: Ο νικητής του Game of Chefs… το ‘χει!Αλέξανδρος Καρακατσάνης: Ο νικητής του Game of Chefs… το ‘χει!

Θα μας περιμένουν με Ιαπωνικά dorayaki με παγωτό πραλίνα φουντουκιού, καραμελωμένο παστινάκι, berries και μπισκότα, παραδοσιακή γαλατόπιτα με αχλάδια ποσέ και σορμπέ αχλάδι για την υπογλυκαιμία, και για τη λιγούρα δύο σούπερ τυλιχτά, με χειροποίητο naan bread, ένα για τους meat lovers και ένα για τους vegans. Θα σερβίρουν και κοκτέιλ έκπληξη, με συριανό αέρα, από την ομάδα του μπαρ του San Michali Food & Culture, και συριανά λουκουμάκια φυσικά. Ραντεβού την Παρασκευή στο Κουκάκι!

 

Django Gelato Athens, Βεΐκου 15, Κουκάκι, Τ/211-42.22.029

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών