ΕΙΔΗΣΕΙΣ

O Γκόρντον Ράμσεϊ επιστρέφει με εκπομπή για το ελληνικό φαγητό

Το οδοιπορικό του διάσημου σεφ στην Ελλάδα θα προβληθεί σύντομα στη βρετανική τηλεόραση.

27.09.2021| Updated: 29.09.2021
O Γκόρντον Ράμσεϊ επιστρέφει με εκπομπή για το ελληνικό φαγητό

Πριν λίγους μήνες ο διάσημος Βρετανός σεφ και παρουσιαστής, Γκόρντον Ράμσεϊ, είχε βρεθεί στη χώρα μας. Η είδηση είχε γίνει viral και φωτογραφίες του είχαν δημοσιευθεί στα ΜΜΕ. Οι παπαράτσι τον είχαν εντοπίσει τότε στα Χανιά να απολαμβάνει την μπουγάτσα του στον «Ιορδάνη» αλλά και να μαγειρεύει σε παραλία του νησιού. Τώρα ήρθε η ώρα να δούμε ολοκληρωμένο το οδοιπορικό του στην Ελλάδα καθώς η εκπομπή «Gordon, Gino & Fred Go Greek» ετοιμάζεται να προβληθεί στη βρετανική τηλεόραση.

Με συνταξιδιώτες τον επίσης σεφ, Τζίνο Ντα Κάμπο, και τον Γάλλο μετρ Φρεντ Σιριέξ, ο Γκόρντον Ράμσεϊ επισκέφθηκε ελληνικά νησιά όπως την Κρήτη και τη Σαντορίνη, πέρασε από τα Μετέωρα και έκανε στάση και στην Αθήνα.

«Οι τρεις τους ξεκινούν την περιπέτειά τους στην Κρήτη, το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας, πριν βάλουν πλώρη προς την εκπληκτική Σαντορίνη και τα πάρτι της Μυκόνου, για να τελειώσουν το ταξίδι τους στην Αθήνα και τα μοναστήρια των Μετεώρων», ακούγεται στο τρέιλερ της εκπομπής.

Η τηλεοπτική παρέα φαίνεται να κάνει αγώνες τζετ σκι, κατάδυση σε ναυάγιο αλλά και μπάρμπεκιου με θαλασσινά στην παραλία. Το επεισόδιο θα μεταδοθεί στις 27 Σεπτεμβρίου από τον βρετανικό τηλεοπτικό σταθμό itv.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών