30' προετοιμασία
35' μαγείρεμα
Σύνολο: 1 ώρα και 5'

Υλικά

Μερίδες: 1 τάρτα διαμ. 26 εκ.

Διαδικασία

  1. Βγάζουμε το φύλλο από την κατάψυξη και το αφήνουμε μέσα στη συσκευασία του σε θερμοκρασία δωματίου, μέχρι να ξεπαγώσει καλά.
  2. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C. Λαδώνουμε ελαφρώς την ταρτιέρα, απλώνουμε και τα 2 φύλλα σφολιάτας Xρυσή Ζύμη, το ένα πάνω στο άλλο, έτσι ώστε να καλύψουμε τον πυθμένα και τα τοιχώματα και τα πιέζουμε να κολλήσουν. Τρυπάμε την επιφάνεια με ένα πιρούνι σε διάφορα σημεία ώστε να φουσκώσει ομοιόμορφα και ψήνουμε για περίπου 15-20 λεπτά, μέχρι να ροδίσει. Ξεφουρνίζουμε και αφήνουμε λίγο να κρυώσει.
  3. Κόβουμε τις καρδιές αγκινάρας σε λεπτές φέτες πάχους 2 - 3 χιλ. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα ντοματίνια, τις φετούλες αγκινάρας, το ελαιόλαδο, το δεντρολίβανο, το θυμάρι, αλάτι και πιπέρι. Απλώνουμε τη γέμιση πάνω στην μισοψημένη βάση και την στρώνουμε ομοιόμορφα.Ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει στην επιφάνεια.
  4. Χρυσή Ζύμη. Δεν έτυχε…Πέτυχε!

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών