Υλικά

Διαδικασία

  1. Χτυπάτε το βούτυρο, ρίχνετε τμηματικά τη ζάχαρη και ένα-ένα τα αυγά.
  2. Συνεχίζετε το χτύπημα για 3 λεπτά.
  3. Προσθέτετε διαδοχικά τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ με το γάλα και το άρωμα ανακατεύοντας ελαφρά.
  4. Παίρνετε 7 κουταλιές της σούπας ζύμης, προσθέτετε 2 κουταλιές της σούπας Κακάο ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε καλά.
  5. Στη φόρμα του κέικ στρώνετε τη μισή ζύμη, συνεχίζετε με το μείγμα του κακάο και τελειώνετε με το υπόλοιπο της ζύμης.
  6. Με ένα πιρούνι ανακατεύετε ελαφρά για να ανακατευθούν οι στρώσεις και να δημιουργηθούν «νερά».
  7. Βάζετε το μείγμα του κέικ σε 2 φόρμες 23x13 ή σε 2 στρογγυλές Νο 22 βουτυρωμένες και αλευρωμένες.
  8. Ψήνετε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο για 1 ώρα.
  9. Αφήνετε τα κέικ να κρυώσουν στις φόρμες για 10 λεπτά και ξεφορμάρετε.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών