Μαγειρέματα άσβεστης μνήμης από τη μεγάλη κουζίνα της Μικράς Ασίας
ΛΟΓΙΑ

Μαγειρέματα άσβεστης μνήμης από τη μεγάλη κουζίνα της Μικράς Ασίας

Με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, ο «γ» μέσα από τις προσωπικές ιστορίες προσφύγων Μικρασιατών, επιχειρεί να ψηλαφήσει τι σημαίνει Μικρασιάτης.

Γιατί δεν τρώμε πια αληθινή σαντιγί (στα περισσότερα ζαχαροπλαστεία);

Γιατί δεν τρώμε πια αληθινή σαντιγί (στα περισσότερα ζαχαροπλαστεία);

Το κακοποιημένο από την πλειονότητα των ζαχαροπλαστείων υλικό είναι καλό δείγμα όλων όσων πάνε στραβά στον κόσμο του γλυκού. Πόσο δύσκολο είναι τελικά να βρεις αέρινη, γαλατένια σαντιγί;

Πέρα από το chicken tikka masala
ΛΟΓΙΑ

H ινδική κουζίνα πέρα από το chicken tikka masala

Ως Ινδή που ζει στην Ελλάδα, η Sudha Nair-Iliades δέχεται πολλές ερωτήσεις για το ινδικό φαγητό. Εδώ επιχειρεί να ξεκαθαρίσει κάποιες συχνές παρανοήσεις για την πολύπλοκη αυτή κουζίνα.

Sudha Nair-Iliades
Δια βίου μάθησις
ΤΑΧΥΦΑΓΕΙΟ

Δια βίου μάθησις

Στο τρίτο Δάφνης βρέθηκα και εγώ γεμάτος ενθουσιασμό, καθώς δεν είχα πάει, όπως κανένα από τα παιδιά της γειτονιάς, νηπιαγωγείο. Η πρώτη μέρα της «ακαδημαϊκής μου πορείας».

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών