ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Ζάχαρη στα ντοματοφαγητά

Οταν φτιάχνουμε σάλτσες ντομάτας ή άλλα φαγητά στα οποία χρησιμοποιούμε το θερινό ζαρζαβατικό, προσθέτουμε στο μαγείρεμα λίγη ζάχαρη, η οποία ισορροπεί την οξύτητα. Υπολογίζουμε 1 …

12.07.2012| Updated: 25.06.2021
Ζάχαρη στα ντοματοφαγητά

Οταν φτιάχνουμε σάλτσες ντομάτας ή άλλα φαγητά στα οποία χρησιμοποιούμε το θερινό ζαρζαβατικό, προσθέτουμε στο μαγείρεμα λίγη ζάχαρη, η οποία ισορροπεί την οξύτητα. Υπολογίζουμε 1 κοφτό κουτ. γλυκού ζάχαρη για το φαγητό 4 ατόμων. Το ίδιο αποτέλεσμα θα πετύχουμε αν χρησιμοποιήσουμε 1/2 κουτ. γλυκού μέλι.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών