Χριστόφορος Πέσκιας

  • Αρνί με μαραθόριζες

    Το φαγητό μας ετοιμάζεται σε χαμηλή φωτιά και σιγοβράζει ώσπου να μαλακώσουν οι μαραθόριζες.

  • Σήμερα μαγειρεύουμε

    Αρακάς λαδερός

    Γρήγορο λαδερό φαγητό με πλούσια σε γεύση.

  • Αρνάκι σιγοψημένο για 8 ώρες

    Το αρνί αυτό σιγοψήνεται για 8 ώρες και αρωματίζεται από τους ατμούς του κρασιού, το σκόρδο και το δεντρολίβανο.

  • Χορτοφαγική μαγειρίτσα με μανιτάρια

    Η μαγειρίτσα αξιοποιεί την ποικιλία μανιταριών που βρίσκουμε πια σε αφθονία στην αγορά, αντικαθιστά το παραδοσιακό μαρούλι με ρόκα, ενώ πολύ ενδιαφέρον γευστικό αποτέλεσμα δίνει ο συνδυασμός των μυρωδικών και των μπαχαρικών.

  • Ρεγάλι μανιάτικο

    Μια δεμένη, κοκκινιστή μαγειρίτσα είναι το μανιάτικο ρεγάλι, χωρίς έντερα και χόρτα ή μαρούλια, που σερβίρεται σαν σάλτσα πάνω σε ρύζι πιλάφι.

  • Μαστέλο

    Η συνταγή αυτή είναι αυθεντική, σχεδόν χωρίς καμία παρέμβαση, αφού η συγκλονιστική της απλότητα δεν έχει καμία ανάγκη από «πειράγματα».