ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ο PSISTIS…έχει γενέθλια!

Η εταιρεία PSISTIS γιορτάζει τη συμπλήρωση 10 ετών λειτουργίας.

21.01.2022| Updated: 10.02.2022
Ο PSISTIS…έχει γενέθλια!

Σε λίγες μέρες, η εταιρεία PSISTIS, συμπληρώνει 10 χρόνια ζωής και σας προσκαλεί να γιορτάσετε μαζί της, ανακαλύπτοντας νέα προϊόντα και μοναδικές μαγειρικές εμπειρίες.

Ξεκινώντας, το 2012 από ένα μικρό συνοικιακό κατάστημα στη Μεταμόρφωση Αττικής, η μικρή επιχείρηση διαμορφώθηκε από τις συνθήκες της αγοράς και την προσωπικότητα των μετόχων και εξελίχθηκε σε έναν από τους πρωταγωνιστές στην αγορά BBQ και ειδών εστίασης. Με το φυσικό της κατάστημα στο Χαλάνδρι Αττικής και ένα από τα μεγαλύτερα e-shop στον κλάδο, το PSISTIS.gr, η εταιρεία αποτελεί πλέον πρωτοπόρο και στην εισαγωγή καινοτόμων προϊόντων όπως οι φούρνοι πίτσας της αγγλικής μάρκας Ooni.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, δηλώνει υπερήφανος για την πορεία της εταιρείας και συμπληρώνει: «Δεν επαναπαύομαι ποτέ! Σημασία έχει να αλλάζεις, να εξελίσσεσαι και να ακούς τις ανάγκες των ανθρώπων. Οι δικές τους ανάγκες είναι εκείνες που σου δείχνουν τι πρέπει να κάνεις».

Στο κατάστημα PSISTIS θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για την απόλυτη εμπειρία υπαίθριου μαγειρέματος, αλλά και τα καλύτερα Brandsσε ψησταριές, μαχαίρια, cookware, καθώς και τους γνωστούς φούρνους πίτσας Ooni.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών