ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ελληνικός καφές με το πάτημα ενός κουμπιού από την ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ

Ένα πρωτοποριακό καφεσύστημα από την εταιρία ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ παρουσιάζεται στη φετινή έκθεση HORECA από την E.R. Coffee Experiences του oμίλου εταιρειών Resoul.

08.02.2023
Ελληνικός καφές με το πάτημα ενός κουμπιού από την ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ

Πρόκειται για την πρώτη αυτοματοποιημένη διαδικασία παρασκευής ελληνικού καφέ. Ετσι, με το πάτημα ενός κουμπιού, σε μόλις 45 δευτερόλεπτα, το νέο καφεσύστημα ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ προετοιμάζει και σερβίρει τον τέλειο ελληνικό καφέ με ευκολία, συνέπεια στην ποιότητα και πάντα πλούσιο καϊμάκι.

Οι σφραγισμένες καφεκάψουλες ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ μονού και διπλού ελληνικού καφέ εγγυώνται τη διατήρηση της φρεσκάδας και του αρώματος, την πάντα σωστή δοσολογία και τη σταθερή ποιότητα κατά τη χρήση τους.

Ταυτόχρονα, με την ποικιλία στην οποία διατίθενται (κλασικός ελληνικός καφές, σκούρος και ελληνικός καφές χωρίς καφεΐνη) διευρύνουν τη δυνατότητα της ποιοτικής ελληνικής επιλογής στα ζεστά ροφήματα για τους έλληνες καταναλωτές και τους διεθνείς επισκέπτες της χώρας.

Η νέα εμπειρία έκπληξη

Οι επισκέπτες της Έκθεσης HORECA 2023 θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν για πρώτη φορά το νέο προϊόν στο Περίπτερο του Καφεσυστήματος ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ (HALL 1, B11) στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan EXPO από τις 10 έως τις 13 Φεβρουαρίου 2023. Περισσότερα για το Καφεσύστημα ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ: el-greko.gr/kafesysthma

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών