20' προετοιμασία
Σύνολο: 20'

Υλικά

Μερίδες: 15 - 16 φέτες

Διαδικασία

  1. Σε μια μέτρια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά. Αποσύρουμε και προσθέτουμε την άχνη και το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ. Χτυπάμε τα υλικά με το σύρμα, μέχρι να φτιάξουμε μια λεία κρέμα και προσθέτουμε ένα- ένα τα αυγά, ανακατεύοντας καλά. Στη συνέχεια ρίχνουμε το ποτό και ανακατεύουμε. Τέλος, προσθέτουμε τα μπισκότα και ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα.
  2. Αδειάζουμε το μείγμα κατά μήκος ενός μεγάλου κομματιού διάφανης μεμβράνης και τυλίγουμε σε ρολό. Στρίβουμε τις άκρες ώστε να φτιάξουμε μια μεγάλη «καραμέλα» και βάζουμε το ρολό για όλο το βράδυ στο ψυγείο. Το σερβίρουμε κομμένο σε φέτες.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών