ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι Γλυκές Αλχημείες βάζουν αλατοπίπερο στη ζωή μας!

Ένα ειδικό συλλεκτικό τεύχος με τις καλύτερες συνταγές του Στέλιου Παρλιάρου για αλμυρά. Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή!

12.08.2019| Updated: 25.06.2021
Οι Γλυκές Αλχημείες βάζουν αλατοπίπερο στη ζωή μας!

Ένα ειδικό συλλεκτικό τεύχος με τις καλύτερες συνταγές του Στέλιου Παρλιάρου για αλμυρά κέικ, μπατόν σαλέ, κράκερς, πίτσες, κις λορέν, τάρτες και πίτες με τυριά. Μοναδικές ιδέες για το καλοκαιρινό μας τραπέζι αλλά και για γεύματα και ποιοτικά σνακ για το γραφείο και το σχολείο!

Αλμυρά κέικ
Ελληνικά και ξένα τυριά, μαζί με καλοκαιρινά λαχανικά και µυρωδικά μετατρέπονται στα πιο νόστιμα και ιδιαίτερα αλμυρά κέικ. Αποτελούν ένα εξαιρετικό κέρασμα, μπορούν να σερβιριστούν ως αυτόνομο, ελαφρύ γεύμα, αλλά και ως ορεκτικό σε ένα γιορτινό τραπέζι. Επιπλέον, ταιριάζουν πολύ με κρασί και είναι το ιδανικό ταίρι για μια σαλάτα. Τέλεια και για το σχολικό κολατσιό!

Τάρτες, πίτες & πίτσες
Από τις γαλλικές κις λορέν, μέχρι αλμυρή πάστα φλόρα, πίτσες με δική μας εύκολη σπιτική ζύμη και πρωτότυπες αλμυρές πίτες.

Εύκολο σπιτικό ψωμί
Απλές συνταγές για σπιτικό ψωμί χωρίς πολύωρες αναμονές, αλλά και κάποιες νόστιμες εναλλακτικές που μπορούμε να σερβίρουμε αντί ψωμιού, όπως πιτάκια και κριτσίνια.

Μπατόν σαλέ & πικάντικα κράκερς
Μπατόν σαλέ με διάφορες γεύσεις, αλλά και πρωτότυπα αλμυρά και ελαφρώς πικάντικα μπισκότα με τυριά και υλικά όπως λιαστές ντομάτες και ελιές.

Κυκλοφορούν στις 18 Αυγούστου με την Καθημερινή της Κυριακής

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών