ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Προσοχή στο καβούρδισμα των ξηρών καρπών

Όταν καβουρδίζουμε ξηρούς καρπούς προσέχουμε το εξής: όταν πια έχουν ροδίσει καλά τους βγάζουμε αμέσως από το τηγάνι ή το ταψί γιατί θα συνεχίσουν να …

03.08.2011| Updated: 25.06.2021
Προσοχή στο καβούρδισμα των ξηρών καρπών

Όταν καβουρδίζουμε ξηρούς καρπούς προσέχουμε το εξής: όταν πια έχουν ροδίσει καλά τους βγάζουμε αμέσως από το τηγάνι ή το ταψί γιατί θα συνεχίσουν να ψήνονται και υπάρχει κίνδυνος να μαυρίσουν και να αποκτήσουν μυρωδιά καμένου.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών