ΕΞΟΔΟΣ

Cheers

Η μπιραρία με την καλύτερη θέα βρίσκεται στον Πειραιά.

26.07.2012| Updated: 31.10.2023
Cheers

Η μπιραρία με την καλύτερη θέα βρίσκεται στον Πειραιά.

Η θέση: Η είσοδος του Cheers βρίσκεται στον περιφερειακό δρόμο της Καστέλας, στη θέση όπου λειτουργούσαν οι «Πλόες».

Η ατμόσφαιρα: Όταν κάθεσαι σε μπαλκόνι με θέα τον Αργοσαρωνικό λίγο σε απασχολούν τα ξύλινα τραπεζοκαθίσματα και η λιτή διακόσμηση. Αν επισκεφτείτε το μαγαζί βράδυ θα νιώσετε πως βρίσκεστε σε διακοπές μιας και το Μικρολίμανο φαντάζει σαν λιμανάκι νησιού.

Το φαγητό: Συνοδεύσαμε τις μπίρες με κροκέτες φτιαγμένες με σαλάμι και παρμεζάνα καθώς και με μια νόστιμη, και μεγάλη, σαλάτα του Καίσαρα. Συνεχίσαμε με ένα πλατό με ζουμερά και καλοψημένα κρεατικά (και πιτούλες) και ένα μπέργκερ με πατάτες και ψητά λαχανικά. Η ποικιλία ήταν μεγάλη, με κρεατικά που χορταίνουν 3-4 άτομα. Αν πεινάτε πολύ, ίσως χρειαστεί να πάρετε και κατιτίς παραπάνω.

Ο λογαριασμός: 15-20€ το άτομο, ανάλογα με το τσιμπολόγημα. Οι τιμές στον κατάλογο είναι ομαδοποιημένες: τα ορεκτικά κοστίζουν 4€ το καθένα, τα μεζεδάκια 7€, οι σαλάτες 8€, οι ποικιλίες και τα κυρίως από 5 ως 26€.

Η κάβα: 68 μπίρες είναι υπεραρκετές για να καλύψουν όλα τα γευστικά γούστα. Αν δεν είστε λάτρης της μπίρας, μπορείτε να πάρετε κρασί (το ποτήρι ξεκινά από 1,80) ή άλλο ποτό.

Επιπλέον πληροφορίες: Το μαγαζί λειτουργεί από το πρωί στις 10 π.μ. για καφέ μέχρι 2 το βράδυ ενώ η κουζίνα 1.30-1. Το πάρκινγκ στην περιοχή είναι σχετικά δύσκολο Παρασκευοσάββατα.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών