ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πίνουμε στην ταράτσα του The Foundry Suites

Στη γειτονιά μπορεί να καίγεται ο κόσμος, που λέει ο λόγος, αφού η περιοχή του Ψυρρή είναι ταμάμ για το καλοκαίρι, τα στενά και τα …

07.08.2020| Updated: 25.06.2021

Στη γειτονιά μπορεί να καίγεται ο κόσμος, που λέει ο λόγος, αφού η περιοχή του Ψυρρή είναι ταμάμ για το καλοκαίρι, τα στενά και τα σοκάκια της γεμίζουν. Σε αυτή την ταράτσα όμως θα έρθετε να χαλαρώσετε. Απο εδώ ακούγεται μόνο ένας μακρόσυρτος ήχος της πόλης, μια απόμακρη βοή, και χαμηλή μουσική- διαλεγμένη ειδικά για τα βράδια που θα περάσετε με φίλους πίνοντας.


Ελιές και ροδιές τη στολίζουν, λεβάντες την κάνουν να μοσχομυρίζει. Μικρή και φροντισμένη η ταράτσα του The Foundry Suites είναι μια όαση που θυμίζει αυλίτσα σε παλιά αθηναϊκή κατοικία. Πλέον λειτουργεί και για μη ενοίκους και σερβίρει κοκτέιλ. Ακρόπολη και Φιλοπάππος δημιουργούν στον ορίζοντα ένα καλοφωτισμένο φιλμ, μια φωτογραφία της πόλης που ανοίγεται μπροστά μας. Στη λίστα με τα κοκτέιλ βρίσκουμε τρεις ολόδροσες συνταγές, που έχει επιμεληθεί η bartender Αναστασία Τριανταφυλλίδη.


Η Griega Margarita με τεκίλα έχει αρώματα από καπνισμένο δεντρολίβανο, μοσχολέμονο και γαρνίρεται με μαύρο αλάτι, το Green Collins με τζιν και πράσινο λικέρ Chartreuse είναι ιδανική επιλογή αν σας αρέσουν τα βοτανικά χαρακτηριστικά. Τρεις επιλογές σε κρασί και δυο ετικέτες μπίρας από ντόπιες μικροζυθοποιές διαθέσιμα στο μενού. Plus, νόστιμα πατατάκια συνοδευτικό ποτού. Πιάστε μια γωνιά κοντά ή μακριά από το μεγάλο τραπέζι και πιείτε στην υγεία του καλοκαιριού.

The Foundry Suites, Σαρρή 40, Ψυρρή, Τ/ 690-86.88.004.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών