ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γκουρμέ ποικιλία, σε κάθε γεύμα!

Η Fytro, εδώ και πολλά χρόνια μάς προσφέρει προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας που ανταποκρίνονται στις επιταγές της σύγχρονης διατροφής. Τα προϊόντα Fytro συνδυάζουν φυτικές ίνες, …

11.12.2017| Updated: 25.06.2021
Φωτογραφία: Shutterstock
Γκουρμέ ποικιλία, σε κάθε γεύμα!

Η Fytro, εδώ και πολλά χρόνια μάς προσφέρει προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας που ανταποκρίνονται στις επιταγές της σύγχρονης διατροφής. Τα προϊόντα Fytro συνδυάζουν φυτικές ίνες, περιορισμένα λιπαρά και θερμίδες, χαρακτηριστικά μιας ισορροπημένης διατροφής. Μέσα από μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων, απολαμβάνουμε ισορροπημένες και γευστικές προτάσεις σε κάθε γεύμα της ημέρας.

Με τη Fytro γνωρίσαμε και βάλαμε στο καθημερινό μας διαιτολόγιο προϊόντα όπως το Ρύζι με Φλοιό, που είναι πηγή μαγγανίου και φωσφόρου, τα οποία συμβάλλουν στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών μέσα στο πλαίσιο μίας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Eίναι ιδανικό για το ριζότο, τις σαλάτες και τις σούπες μας. Το Πλιγούρι Fytro, που είναι πηγή φυτικών ινών και πλούσιο σε μαγγάνιο, τέλειο για σαλάτες ή για να αντικαταστήσει το ρύζι στις συνταγές μας. Εντάξαμε το Λευκό Κινόα Fytro, ένα προϊόν που μπορούμε να απολαύσουμε σε μια μεγάλη ποικιλία συνταγών, με οφέλη για τον οργανισμό, χάρη στο μαγγάνιο, το φώσφορο, τη βιοτίνη, τις φυτικές ίνες και το φολικό οξύ που περιέχει. Κι ακόμη τη Σόγια Κιμά Fytro και Σόγια Κεμπάπ Fytro που αποτελούν 100% φυτικά προϊόντα πλούσια σε φυτικές πρωτεΐνες. Αλλά και τα Spaghetti Silueta Fytro που περιέχουν αλεύρι σόγιας, ιδανικό για όσους θέλουν να αυξήσουν τις φυτικές πρωτεΐνες στην καθημερινή τους διατροφή.

Έτσι, τα προϊόντα Fytro γίνονται η αφορμή για αληθινά γευστικά πιάτα, για το καθημερινό διαιτολόγιό μας, από το πρόγευμα μέχρι το δείπνο. Επίσης αντικαθιστούμε τη λευκή επεξεργασμένη ζάχαρη με Καστανή Ζάχαρη Fytro σε πολλά από τα αγαπημένα μας γλυκίσματα. Φτιάχνουμε πεντανόστιμες κρέμες με Ρόφημα Αμυγδάλου Fytro, αντικαθιστώντας το γάλα, ενώ χρησιμοποιούμε Νιφάδες Βρώμης Fytro για την παρασκευή γλυκισμάτων όπως κέικ και μπισκότα αντικαθιστώντας μέρος από το αλεύρι. Τα μείγματα με κιμά για μπιφτέκια, κεφτεδάκια ή ρολό, απογειώνονται αν αντικαταστήσουμε το ψωμί της ζύμης με Muesli Fytro, ενώ οι Ρυζογκοφρέτες Fytro, Απλές ή με Σουσάμι, είναι θαυμάσιες, κομματιασμένες μέσα σε δροσερές απολαυστικές σαλάτες αλλά συνοδεύουν τέλεια τις χειμωνιάτικες βελουτέ σούπες.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών