ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αφιέρωμα στις νέες σάλτσες από την Hellmann’s

Δοκιμάσαμε τις νέες Hellmann’s που μόλις κυκλοφόρησαν και είναι διαθέσιμες τώρα στο e-Fresh.gr.

24.12.2019| Updated: 25.06.2021
Αφιέρωμα στις νέες σάλτσες από την Hellmann’s

Sponsored by e-fresh.gr

Δοκιμάσαμε τις νέες Hellmann’s που μόλις κυκλοφόρησαν και είναι διαθέσιμες τώρα στο e-Fresh.gr.

Η Hellmann’s έψαξε και βρήκε μοναδικά μυρωδικά και προϊόντα από την ελληνική ύπαιθρο και τα ενσωμάτωσε στις κλασικές Hellmann’s dressings που όλοι γνωρίζουμε. Το αποτέλεσμα; Η κέτσαπ με Θυμαρίσιο Μέλι Κρήτης, η μαγιονέζα με Τρούφα Ελληνικών Παραγωγών, η μουστάρδα με Πιπεριές Φλωρίνης και η μουστάρδα με Καπνιστό Μπούκοβο Πέλλας. Ως φανατικοί των πρωτότυπων πιάτων, ετοιμάσαμε και σας προτείνουμε 4 υπέροχες συνταγές που μπορείτε να ετοιμάσετε γρήγορα και πανεύκολα στο σπίτι. 


Χοιρινό ρολό με ανθότυρο, πιπεριά και μουστάρδα με πιπεριές Φλωρίνης: Ολόγλυκος καρπός της πιπεριάς Φλωρίνης ΠΟΠ συνδυάζεται εξαιρετικά με την κλασική αξία της μουστάρδας Hellmann’s. Ταιριάζει τέλεια και με κοτόπουλο.

 


Στήθος κοτόπουλο με μπέικον, γραβιέρα και μουστάρδα με μπούκοβο: Η νέα Hellmann’s Μουστάρδα με Καπνιστό Μπούκοβο από την Πέλλα με τη χαρακτηριστική γεύση του μπούκοβου προσδίδει μία καπνιστή νότα απογειώνοντας κάθε συνταγή.

 


Hot dog με αβοκάντο καρότο και πίκλες: Η κέτσαπ με Θυμαρίσιο μέλι από την Κρήτη δεν είναι άλλο από την αγαπημένη συνταγή της κέτσαπ εμπλουτισμένη με το εκλεκτό και παγκοσμίως γνωστό θυμαρίσιο κρητικό μέλι, που της προσδίδει γλυκύτητα στη γεύση, αντικαθιστώντας τη ζάχαρη.

 


Πατατοσαλάτα γλυκοπατάτας με μανιτάρια σοτέ και μαγιονέζα με τρούφα: Το αρωματικό αυτό μανιτάρι έρχεται να δώσει ιδιαίτερη γεύση στη μαγιονέζα και να κάνει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς να την ερωτευτούν!

Και για να ετοιμάσεις όλα αυτά δεν υπάρχει λόγος να χάσεις το χρόνο σου τρέχοντας και περιμένοντας σε ουρές του supermarket. Δες όλες τις συνταγές στο online supermarket www.e-fresh.gr και αγόρασε άμεσα τα υλικά που θα χρειαστείς. Τα ψώνια φτάνουν στην πόρτα σου μέσα σε λίγες ώρες με παραδόσεις από τις 7 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ, ακόμα και το Σάββατο. Καλή όρεξη!

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών