ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Ελαιόλαδο στη ζύμη της πίτσας

Πριν προσθέσετε σάλτσα ντομάτας και λαχανικά στη βάση της πίτσας, αλείψτε το ζυμάρι με ελάχιστο ελαιόλαδο χρησιμοποιώντας ένα πινέλο. Το ελαιόλαδο θα λειτουργήσει σαν διαχωριστική …

14.12.2016| Updated: 25.06.2021
Ελαιόλαδο στη ζύμη της πίτσας

Πριν προσθέσετε σάλτσα ντομάτας και λαχανικά στη βάση της πίτσας, αλείψτε το ζυμάρι με ελάχιστο ελαιόλαδο χρησιμοποιώντας ένα πινέλο. Το ελαιόλαδο θα λειτουργήσει σαν διαχωριστική μεμβράνη προστατεύοντας τη ζύμη από τα υγρά που θα «βγάλουν» τα λαχανικά κατά το ψήσιμο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών