Κρατάμε τις κορυφές με τους τρυφερούς μίσχους και τα φύλλα, ενώ από τα χοντρά κοτσάνια παίρνουμε μόνο τα φύλλα. Το πλύσιμο και το κόψιμό της θέλουν προσοχή για να μην «τραυματίσουμε» τα φύλλα και βγάλουν τη «γλίτσα» τους . Ξεφυλλίζουμε κλωναράκια και φύλλα με το χέρι.
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Πώς καθαρίζουμε τη γλιστρίδα;
Γλιστρίδα, ή αλλιώς αντράκλα, είναι το χορταρικό που μας χαρίζει απλόχερα το καλοκαίρι.
17.07.2017| Updated: 06.08.2021
Φωτογραφία: Shutterstock