ΕΞΟΔΟΣ

Από το Ψυχικό έως τη Γλυφάδα

Βρίσκεται στο κέντρο της Γλυφάδας, λέγεται Holy Chicken και έχει σε πρώτο πλάνο το κοτόπουλο, που μαρινάρεται με πολλά και διαφορετικά υλικά, σερβίρεται με μία …

15.07.2015| Updated: 25.06.2021
Από το Ψυχικό έως τη Γλυφάδα

Βρίσκεται στο κέντρο της Γλυφάδας, λέγεται Holy Chicken και έχει σε πρώτο πλάνο το κοτόπουλο, που μαρινάρεται με πολλά και διαφορετικά υλικά, σερβίρεται με μία από τις σάλτσες που θα επιλέξετε και με συνοδευτικά όπως ρύζι, πουρές πατάτες, ψητά λαχανικά κ.ά.

Holy Chicken, Λαοδίκης 38, τηλ.210 89 82 469


Σκηνικό ταβερνείου γαλλικής επαρχίας. Φυσικά, κουζίνα γαλλική, και μάλιστα πολύ ενδιαφέρουσα. Πολύ ωραίες σούπες, όπως πατατόσουπα και καροτόσουπα, χοιρινή πανσέτα σιγομαγειρεμένη στο φούρνο με καλβαντός δαμάσκηνα και πολύ καλή αντρεκότ με φρέσκο πουρέ πατάτας.

Στο Chez Violette, στα Εξάρχεια. Καλλιδρομίου 69, τηλ. 210 38 45 974


Κλασικό στέκι συνάντησης στο Φάρο Ψυχικού είναι το Gaspar bar restaurant. Λειτουργεί από το πρωί μέχρι το βράδυ για καφέ και ποτό και φυσικά υπάρχουν και πολλές ενδιαφέρουσες επιλογές σε φαγητό: σούσι, πίτσα, ζυμαρικά και λαχταριστά γλυκά.

Gaspar bar restaurant, Λεωφ. Δημ. Βασιλείου και Λυκούργου, τηλ. 210 67 75 011


Το CV Distiller, ένα από τα πιο ξεχωριστά αθηναϊκά μπαρ, διαθέτει περίπου 900 ετικέτες ουίσκι και περισσότερες από 200 ετικέτες ρούμι, πολλές από τις οποίες ανήκουν στην ιδιωτική συλλογή του ιδιοκτήτη Στέφανου Ψυλλάκη. Φυσικά, πάντα υπάρχει και κάτι νόστιμο και ταιριαστό για να συνοδεύσετε το ποτό σας.

CV Distiller, Χατζηγιάννη Μέξη 7, τηλ. 210 72 31 767

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών