ΕΞΟΔΟΣ

Για γλυκά στο Emi’s, για ποτό στον Ιπποπόταμο

Ωραίοι οι κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα, αλλά, αν ψάχνετε κάτι διαφορετικό, περάστε από το Κολωνάκι. Στο Emi’s cupcakes θα βρείτε φρεσκότατα, αφράτα και πεντανόστιμα cupcakes, …

23.12.2014| Updated: 25.06.2021
Για γλυκά στο Emi’s, για ποτό στον Ιπποπόταμο

Ωραίοι οι κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα, αλλά, αν ψάχνετε κάτι διαφορετικό, περάστε από το Κολωνάκι. Στο Emi’s cupcakes θα βρείτε φρεσκότατα, αφράτα και πεντανόστιμα cupcakes, μάφιν, μπράουνις και τραγανά μπισκότα. Θα σας υποδεχτεί η γλυκύτατη Εμι, στην οποία μπορείτε να παραγγείλετε και μίνι cupcakes – μπουκιά και συχώριο!

Καρνεάδου 7, τηλ. 211-18.24.230


Μάκι, νιγκίρι, σασίμι, αλλά και ωραίες σαλάτες θα βρείτε στο μικρό αλλά αρκετά καλό μενού του Koi στο Σύνταγμα – ό,τι πρέπει για ένα νόστιμο διάλειμμα με ιαπωνικές γεύσεις. Τιμές πολύ καλές.

Νίκης 15, τηλ. 210-32.11.099


Αν πάλι βρεθείτε στο κέντρο της Αθήνας και λαχταρήσετε ινδική κουζίνα, σχεδόν δίπλα είναι το Indian Kitchen: μικρό, ζεστό, συμπαθητικό, με νοστιμότατο κοτόπουλο τίκα μασάλα, αρωματικό ρύζι μπασμάτι με σαφράν, τις γνωστές ινδικές πίτες σε διάφορες παραλλαγές και ποικιλία πιάτων από καυτερά μέχρι φωτιά!

Απόλλωνος 6Β, Σύνταγμα, τηλ. 210-32.37.720


Ακούσαμε καλή ροκ, τζαζ, σόουλ και φανκ μουσική και ήπιαμε τα ποτά μας στον θρυλικό -και πρόσφατα ανακαινισμένο- Ιπποπόταμο, κλασική αξία από το 1978.

Δελφών 3Β, Κολωνάκι, τηλ. 210-36.34.583


Kλασικά γαλλικά και ιταλικά τραγούδια και ατμόσφαιρα Μεσοπολέμου στο Il Consigliere, το νέο μπαρ της πλατείας Καρύτση.

Ανθιμου Γαζή 15


Mεζέδες με κρέας και θαλασσινά, ωραίες σαλάτες, μαγειρευτά. Το Μοτοσακό είναι μια οικογενειακή ταβέρνα που ψάχνεται με τις γεύσεις, προσφέρει πολλές επιλογές -σχάρα, κατσαρόλα- και πολύ καλές τιμές.

Παναγή Τσαλδάρη 157, Καλλιθέα, τηλ. 210-95.88.390

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών