ΕΞΟΔΟΣ

Μοσχαράκι μπουργκινιόν ή μπέργκερ;

Ωραία, ζωηρή ατμόσφαιρα και αχτύπητο brunch στο Malconi’s. Δοκιμάσαμε τα τηγανητά αυγά με μπρόκολο και αυτά με τις πατάτες, όπως και το μπέργκερ, συνοδεία ενός …

18.02.2015| Updated: 15.02.2024
Φωτογραφία: Ολυμπία Ορνεράκη
Μοσχαράκι μπουργκινιόν ή μπέργκερ;

Ωραία, ζωηρή ατμόσφαιρα και αχτύπητο brunch στο Malconi’s. Δοκιμάσαμε τα τηγανητά αυγά με μπρόκολο και αυτά με τις πατάτες, όπως και το μπέργκερ, συνοδεία ενός ωραιότατου νοτιοαφρικανικού κρασιού.

Malconi’s, Πλουτάρχου και Π. Ιωακείμ, Κολωνάκι, τηλ. 210 72 48 920


Λέγεται attic moon, βρίσκεται στο Σύνταγμα και έχει εξαιρετικά συμπαθητική κινέζικη κουζίνα και πολύ καλές τιμές. Δοκιμάστε τα dumplings με χοιρινό που φτιάχνονται στον ατμό, τη hot and sour σούπα -πολύ καλοφτιαγμένη-, την κλασική πάπια Πεκίνου, που έρχεται τραγανιστή και με μια πολύ ωραία σάλτσα δαμάσκηνου, καθώς και το τρυφερό μοσχαράκι με σάλτσα black beans.

Attic moon, Ξενοφώντος 10-12, τηλ. 210 32 27 095


Κρεμμυδόσουπα, μοσχαράκι μπουργκινιόν, φουά γκρα, ταρτάρ και αντρεκότ. Οσοι αγαπάτε τις γαλλικές γεύσεις αλλά και την παρισινή ατμόσφαιρα, το «Bistrot le Mignon» προσφέρεται.

Bistrot le Mignon, Χάρητος 39Β, Κολωνάκι, τηλ. 210-72.42.717


Αν πάλι θέλετε «αμερικάνικο αέρα», το Brooklyn στο Χαλάνδρι είναι το κατάλληλο μέρος. Γκράφιτι, σιδεροκατασκευές και καναπέδες που παραπέμπουν σε αμερικάνικα diner, και μια all day κουζίνα με πολλά μπέργκερ, φρέσκες τηγανητές πατάτες και λαχταριστό τσιζκέικ.

Brooklyn, Α. Παράσχου 8 και Β. Γεωργίου, τηλ. 213 03 51 374

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών