ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αποτελέσματα Specialist Awards

880 προϊόντα, αποκλειστικά Ελλήνων παραγωγών, αξιολογήθηκαν από 100 κριτές.

10.05.2021| Updated: 25.06.2021
Αποτελέσματα Specialist Awards

 «Οι τράπεζες αξιολόγησης ήταν πολύωρες και απαιτητικές, όμως τα προϊόντα των παραγωγών, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Δοκιμάσαμε κορυφαία προϊόντα από κάθε γωνιά της χώρας» λέει ο Αλέξης Στεφανίδης. Άψογη οργάνωση, φροντισμένα πάνελ που δημιουργήθηκαν πολύ προσεκτικά λαμβάνοντας υπόψη όλα τα μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του covid-19, απόλυτη συγκέντρωση και εποικοδομητικές συζητήσεις μεταξύ των δοκιμαστών. Δοκιμάσαμε πολύ προσεκτικά, δεκάδες προϊόντα που έστειλαν οι παραγωγοί τους για αξιολόγηση.


Η δημοσιογράφος του «γ» Νικολέτα Μακρυωνίτου, μέλος της κριτικής επιτροπής, επί τω έργω.

Μάθαμε πολλά καινούρια προϊόντα, ξαναθυμηθήκαμε τα παλιά και επιβεβαιώσαμε ότι υπάρχουν και οι κλασικές αξίες.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα τα βλέπουμε εδώ:

 


Ο κος Ηλίας Μαμαλάκης εξετάζει προσεχτικά ένα από τα προϊόντα Ελλήνων παραγωγών.

«Κυρίαρχος στόχος των Specialist Awards, αποτελεί η προστιθέμενη αξία και η ανάδειξη των εκλεκτότερων ελληνικών προϊόντων και του ελληνικού brand name. Κορυφαία ελληνικά προϊόντα διαγωνίζονται, για μια θέση, στα ράφια του κόσμου μέσα από ένα σύγχρονο, αξιόπιστο και ακέραιο θεσμό βραβείων» εξηγεί ο διοργανωτής των βραβείων, εμπνευστής της Gourmet Exhibition και ιδιοκτήτης του παντοπωλείου Olicatessen και του KB Store της Θεσσαλονίκης, Αλέξης Στεφανίδης για τα Specialist Awards.

Τα βραβεία θεσπίστηκαν το 2019 στο πλαίσιο της Gourmet Exhibition – της έκθεσης ελληνικών τυποποιημένων προϊόντων που διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη από το 2016 -, κι εφέτος επέστρεψαν με διευρυμένες θεματικές ενότητες βραβείων, 27 στο σύνολο, που εμπεριέχουν όλη τη γκάμα των ελληνικών τυποποιημένων προϊόντων.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών