ΠΡΟΪOΝΤΑ

Τα μυστικά της ιεροτελεστίας του ούζου

Λίγοι μα διαλεχτοί μεζέδες, τολμηροί συνδυασμοί στις γεύσεις, καλή συντροφιά και στα ποτήρια Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου. Αυτή είναι η ελληνική Σαρακοστή, με τους λιτούς μεζέδες της και την παρεΐστικη και χαλαρή της ατμόσφαιρα.

21.04.2021| Updated: 25.06.2021
Τα μυστικά της ιεροτελεστίας του ούζου

Λίγοι μα διαλεχτοί μεζέδες, τολμηροί συνδυασμοί στις γεύσεις, καλή συντροφιά και στα ποτήρια Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου. Αυτή είναι η ελληνική Σαρακοστή, με τους λιτούς μεζέδες της και την παρεΐστικη και χαλαρή της ατμόσφαιρα.

Τι είναι η Σαρακοστή, αν όχι η ιδανική ευκαιρία να απολαμβάνουμε ωραίους μεζέδες; Και τι θα ήταν ένα τραπέζι με μεζέδες αν έλειπε το Ούζο; Τα σαρακοστιανά νηστίσιμα έχουν βρει το ιδανικό τους ταίρι στο κρυστάλλινο Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, μια επιλογή σταθερά πρώτη στις προτιμήσεις μας για την ιστορία, την παράδοση, την ελληνικότητα και την αυθεντικότητα που κλείνει μέσα της κάθε γουλιά.

 

Είναι ο ιδανικός συνοδός των μεζέδων της ελληνικής γαστρονομικής κουλτούρας, συνοδεύει τις μικρές αλλά και μεγαλύτερες παρεΐστικες και οικογενειακές χαρές μας, τις στιγμές της ανεμελιάς, της οικειότητας και της ζεστασιάς στα μικρά διαλείμματα της καθημερινότητάς μας και φέρνει το καλοκαίρι λίγο πιο κοντά.

Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, γέννημα θρέμμα της Λέσβου, σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή: από το εκλεπτυσμένης αισθητικής, αρχοντικό μπουκάλι του, μέχρι την τελευταία του γουλιά, είναι ένα Ούζο ευκολόπιοτο, ισορροπημένο, με τέλεια αρμονία γεύσεων και αρωμάτων χάρη στα προσεκτικά διαλεγμένα ένα προς ένα συστατικά του και την 100% διπλή απόσταξή του. Τι άλλο θα σκεφτόμασταν κάθε φορά που θέλουμε να συνοδέψουμε πατροπαράδοτους αλλά και πιο μοντέρνους μεζέδες, κάτω από τον ελληνικό ήλιο;

 

Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου έχει όμως και τα μυστικά του, απλά και σοφά, που απογειώνουν την απόλαυση και τονίζουν την αυθεντικότητά του. Του αρκούν λίγοι και λιτοί μεζέδες τους οποίους συνδέει με τον ξεχωριστό χαρακτήρα του και τη δυναμική προσωπικότητά του. Αγαπά τις γευστικές αντιθέσεις, τις εντάσεις και τα τολμηρά παντρέματα, όπως γλυκό με ξινό, πικρό με αλμυρό. Γι αυτό οι θαλασσινοί μεζέδες είναι το ιδανικό του ταίρι. Θέλει παρέα: Προτιμά το νερό και κυρίως τον πάγο, που δίνει στο Ούζο την σωστή θερμοκρασία. Αγαπά τους αυτοσχεδιασμούς και τους αυθορμητισμούς στην παρέα και στους μεζέδες για να χαρίσει την εμπειρία του αυθεντικού. Είναι πιο απολαυστικό όταν σερβίρεται με τον κατάλληλο τρόπο: Ρίξτε Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου σε μακρόστενο ποτήρι και προσθέστε το νερό και στη συνέχεια παγάκια, ώστε με αυτή τη σταδιακή αλλαγή θερμοκρασίας να απελευθερωθεί όλος ο πλούτος των αρωμάτων του.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών